Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

 

 

Ammattitutkinnon

suorittanut 

hevoshieroja

 

Sanna von Troil

Majholmen 2

02380 Espoo

+358400894850

Email

Thomas Von Troil

Olen ammatiltani kengitysseppä CE-F, kirjainlyhenne lopussa tarkoittaa Certified Euro Farrier, eli koska olen suomessa suorittanut ammattitutkinnon, jonka Euroopan Kengitysseppien Keskusjärjestö ( EFFA ), on hyväksynyt omien standariensa täyttäväksi, olen saanut sertifikaatin, joka oikeuttaa toimimaan ammatissa, myös kaikissa hyväksytyissä jäsenmaissa.

Olen toiminut ohjaajana Ypäjän Ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa 2000-2002.

Lisäksi olen työni ohessa pitänyt lukuisia kursseja sekä luentoja kengityksestä, sekä hevosen anatomiasta.

Perustyössäni kengitän pääsääntöisesti ratsuhevosia, harrasteratsuista kilpahevosiin. Tätä nykyä arviolta puolet asiakkaistani on tullut klinikoiden suosituksesta, eriasteisten vaivojen takia. Vaivat ovat myös hyvin laajalta sektorilta, kaviokuumeista liikevirheisiin. Näissä sairastapauksissa yhteistyö muiden hevosalan ammattilaisten, kuten eläinlääkärin, hierojan, sekä usein myös kollegoiden ja valmentajien kanssa on ensiarvoisen tärkeää.

Yhteistyö hierojan kanssa, on ollut myös omalta osaltani hyvin valaisevaa, koska yhteneväisyydet löydöksissä ovat ilmeisiä. Tämä on saanut minut vakuuttuneeksi hieronnan merkityksestä. Useiden yhteisten asiakkaiden osalta on ollut hienoa havaita, kuinka mutkaton yhteistyö tuo tulosta ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä.

 

 

 

Etujalan kengitys ja kengän takominen, SM-kilpailut Helsingin messukeskuksessa 2015.

 

                                                                  Yksi yhteisistä asiakkaistamme, May Rex WS, selässään Mervi Hartonen.